Poliţiştii gălăţeni caută mai multe persoane date în urmărire naţională

Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi desfăşoară activităţi de căutare a patru persoane care, fie se sustrag executării unor pedepse cu închisoarea, fie măsurii arestării preventive.

 

sursa: ziarulzona.ro

Astfel, poliţiştii îi caută pe Necula Aurel de 36 ani, din com. Folteşti, jud. Galaţi, urmărit naţional şi internaţional din 28.06.2011, întrucât are de executat o pedeapsă de 8 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori şi pe Blănaru Dragoş 38 ani, din com. Suceveni. Jud. Galaţi, pe numele căruia Curtea de Apel Galaţi a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru contrabandă cu ţigări şi aderare la un grup infracţional organizat, fiind dat în urmărire naţională şi internaţională din 05.10.2011.

De asemenea, poliţiştii îi mai caută peFilimon Cătălin 33 ani, din com. Nicoreşti, jud. Galaţi, care a fost dat în urmărire naţională la data de 06.02.2008, întrucât are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi peDragomir Marian de 37 ani, din Tecuci, jud. Galaţi care este urmărit naţional din 02.02.2007, care are de executat două pedepse cu închisoarea de 6 ani şi 6 luni, respectiv 9 ani şi 6 luni pentru săvârşirea unor înşelăciuni.

 

Cine i-a văzut sau poate da relaţii despre aceştia este rugat să apeleze gratuit la numărul unic de urgenţă 112

sursa: ziarul ZONA TECUCI